Opetus

Opetus sisältää mm. muskareita, musisointipajan, näppärihenkistä yhteissoittoa, bändejä, maakuntamme kansanmusaa, taide-ja rytmimusaa, sävellystä ja improvisointia. Voit ilmoittautumislomakkeessa rastia kurssit, jotka juuri sinua kiinnostavat.

Mahdollisuus myös yksilötunteihin.

Opettajat

teacher

Jaana Herlevi

Viulu, alttoviulu, barokkiviulun alkeet, yhtyeet

Jaanan tunneille voi tulla kaikenikäiset -ja tasoiset! Vaikka kurssin paino onkin yhteissoitossa, yksilötunneista saa esim. apua teknisiin haasteisiin. Jaana on opettanut Oulun konservatoriossa jo 20 vuoden ajan alttoviulun -ja viulunsoittoa sekä vetänyt pienryhmiä ja jousiorkesteria. Opetuksen lisäksi Jaana on monipuolinen muusikko, jonka saattaa löytää niin orkesterista, kansamusiikkijuhlilta kuin barokkiviulun varresta kirkkokonserteista. ’Näppärityyppistä’ Tradila-kansanmusiikkitoimintaa hän on vetänyt Oulussa jo reippaasti toistakymmentä vuotta.

041 5142384, herlevijaana@gmail.com

teacher

Lauri Marjakangas

Kielisoittimet, yhtyeet

Lauri on oululainen muusikko ja soitonopettaja, jonka erikoisaluetta ovat rytmi- ja kansanmusiikin lajit. Onnelan kesäkurssilla Lauri opettaa kielisoittimia sekä yhtyeitä.

044 0745526, lmarjakangas@gmail.com

teacher

Erja Mesimäki

Muskarit, nokkahuilu, 5-kielinen kantele sekä 5- ja 2-rivinen haitari

Erja on oululaistunut musiikkipedagogi ja muusikko, joka on suuntautunut erityisesti varhaisiän musiikinopetukseen ja alkeisopetukseen. Kaikenikäisten musiikkikurssilla Erja opettaakin alle kouluikäisten muskareita, koululaisten musiikkipajoja ja haitarin, 5-kielisen kanteleen ja nokkahuilun alkeita.

040 5428551, erja.mesimaki@gmail.com

teacher

Fanni Hoppari

Kontrabasso

Fanni on Oulussa vaikuttava orkesterimuusikko ja musiikkipedagogi. Fannin kontrabassotunneilla ovat käyneet monet kontrabasistit genrerajojen yli 6-vuotiaista eläkeläisiin.

040 7308905, fanni.hoppari@gmail.com

teacher

Antti Järvelä

Viulu, kitara, mandoliini, basso

Opettajien lisäksi saamme kurssillemme kaksi taitavaa ja innokasta kesäsetelinuorta.

Huom! Voit osallistua ryhmäopetukseen myös muilla soittimilla! (Kysy Jaanalta, jos mietityttää!)